Waarnemersportaal

Voor volledige informatie over deze dienst, verwijzen we u graag naar Waarnemersportaal.nl


Veilig digitaal contracten ondertekenen met Waarnemersportaal

Loop geen vertraging meer op in het tekenproces, voer eenmalig digitaal uw gegevens in en stuur razendsnel een contract toe. Daarnaast heeft u met het Waarnemersportaal direct de facturatie goed geregeld.

Waarom kiezen voor Waarnemersportaal?

01

Eenvoudige toegankelijkheid

Waarnemersportaal is een SaaS-oplossing, wat betekent dat het vanaf elk apparaat met internettoegang kan worden benaderd. Dit maakt het gemakkelijk voor betrokken partijen om contracten te ondertekenen, waar ze zich ook bevinden.

02

Tijdsbesparing

Het proces van contractondertekening vereenvoudigd aanzienlijk. Documenten kunnen snel worden gedeeld en ondertekend, waardoor de doorlooptijd van transacties wordt verkort.

03

Elektronische handtekeningen

Elektronische handtekeningen, die juridisch bindend zijn in veel rechtsgebieden. Dit elimineert de noodzaak van fysieke handtekeningen en vermindert de administratieve rompslomp.

04

Beveiliging

Waarnemersportaal biedt uitgebreide beveiligingsmaatregelen, zoals versleuteling en toegangscontrole middels twee-staps-verificatie, om de vertrouwelijkheid en integriteit van contracten te waarborgen. Daarnaast is alles ontwikkeld en gewaarborgd in Nederland, conform de NEN 7510 en ISO 27001 normen.

05

Versiebeheer

Automatisch wijzigingen en revisies worden bijgehouden, waardoor het gemakkelijk is om de geschiedenis van een contract te raadplegen en te begrijpen.

06

Automatisering

U hoeft uw gegevens maar eenmalig digitaal in te voeren, het systeem onthoudt dit voor toekomstige contracten. Mogelijkheid om herinneringen in te stellen voor ondertekening en goedkeuring, wat bijdraagt aan een gestroomlijnd en geautomatiseerd proces.

07

Facturatiemodule

Waarnemersportaal heeft een ingebouwde facturatiemodule. De waarnemer kan direct de facturen in het portaal uploaden en laten goedkeuren. Dit zorgt voor nauwkeurigere gegevens en een gestroomlijnd proces.

08

Volg de tekenflow

Volg bij wie het contract zich in de flow bevindt. Zie wie het contract geopend, ondertekend of geweigerd heeft.

09

Kostenbesparing

Vermindering van papieren documenten, postzegels en fysieke opslagruimte kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op de lange termijn.

10

Milieuvriendelijk

Het gebruik van digitale contracten in plaats van papieren documenten vermindert de behoefte aan papier en de milieu-impact van afdrukken en verzenden.

Waarnemersportaal biedt een effici├źnte, veilige en gebruiksvriendelijke manier om contracten te beheren en kan het de
productiviteit en naleving van organisaties aanzienlijk verbeteren.
Klaar om dit proces voor uw huisartsenpraktijk te stroomlijnen? Neem vandaag nog contact met ons op!

Top