Diensten

Vaccinatieplanner

Vaccinatieplanner

Streeft u naar een naadloze, efficiënte en kostenbesparende aanpak van vaccinatieplanning in uw huisartsenpraktijk?
Ontdek de grenzeloze voordelen van een SaaS vaccinatieplanning systeem dat specifiek is ontworpen om uw behoeften te vervullen.

Meer informatie
Waarnemersportaal

Waarnemersportaal

Loop geen vertraging meer op in het tekenproces, voer eenmalig digitaal uw gegevens in en stuur razendsnel een contract toe. Daarnaast heeft u met het Waarnemersportaal direct de facturatie goed geregeld.

Meer informatie
Urensheet

Urensheet

Ontdek de voordelen van ons geavanceerde SaaS-urenregistratiesysteem, speciaal ontworpen om aan de unieke behoeften van de gezondheidszorgsector te voldoen.

Meer informatie
Inschrijfservice

Inschrijfservice

Bij Inschrijfservice begrijpen we dat uw tijd kostbaar is, daarom hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld om inschrijven bij uw huisartsenpraktijk (nog) gemakkelijker te maken. Onze SaaS inschrijfservice zorgt voor efficiëntie, nauwkeurigheid en een betere patiëntervaring.

Meer informatie
TriageService

TriageService

Verlaag de werkdruk binnen uw huisartsenpraktijk met ons effectieve SaaS triagesysteem. TriageService brengt de zorgvraag van uw patiënt helder in kaart waardoor u een betere agendaplanning kan realiseren en meer tijd overhoudt voor uw patiënt.

Meer informatie
Top