Zorgeloos op vakantie: Laat uw huisartsenpraktijk in vertrouwde handen achter

Zorgeloos op vakantie: Laat uw huisartsenpraktijk in vertrouwde handen achter

Staat uw zomervakantie voor de deur? Dan wilt u uw huisartsenpraktijk ongetwijfeld goed achterlaten, zodat alles tijdens uw afwezigheid soepel doorloopt. Wellicht wilt u hiervoor een beroep doen op een waarnemer.
 

Hoe fijn is het dan als het administratieve gedeelte snel, veilig en vooral gemakkelijk afgehandeld kan worden? Op één plek kunnen zowel de contracten als de facturatie geregeld worden. Hoe handig is dat?!
 

Zit de waarnemer naar keuze momenteel nog in het buitenland, genietend van zijn/haar vakantie? Geen enkel probleem. Het enige wat u nodig heeft om Waarnemersportaal te gebruiken, is een apparaat met internetverbinding.
 

Ontdek de voordelen en het gemak van Waarnemersportaal. Alles in een beveiligde omgeving, volg de tekenflow, bekijk wijzigingen, bespaar tijd én geld & verminder uw CO2 uitstoot met deze efficiënte procesflow.
 

Een bijkomend voordeel, Waarnemersportaal is initieel begonnen puur voor waarnemerscontracten, maar kan zeer binnenkort voor alle soorten contracten worden gebruikt!
 

Meer weten? Bekijk de site van Waarnemersportaal of neem contact met ons op.

Top