Frustratie omtrent een gedeeld Excel-bestand?

Frustratie omtrent een gedeeld Excel-bestand?

Dat zal voor velen heel bekend voorkomen. U deelt bijvoorbeeld een bestand met collega’s t.b.v. urenregistratie.

Het originele bestand wordt zorgvuldig opgesteld met verschillende formules en/of filters om dingen te automatiseren en in essentie makkelijker te maken voor de gebruiker. Toch pakt dit in de praktijk vaak wat anders uit.

Er worden rijen geknipt en geplakt waardoor de formule niet meer klopt en er een foutmelding ontstaat (#VALUE!, #REF!, #DIV/0!). Numerieke en tekstgegevens worden door elkaar in één cel verwerkt waardoor er geen data-analyse mogelijk is. Of er wordt onbedoeld een rij op verborgen gezet. Of bepaalde rijen vastgezet en anderen niet. U kunt het zo gek niet bedenken, maar een ‘ongeluk’ met Excel zit in een klein hoekje, of beter gezegd, in een kleine cel.

Het resultaat, gefrustreerde medewerkers die liever niet meer met het bestand werken dan wel. Deze blog is niet bedoeld om u Excel-tips te geven. Wel om aan te geven dat het bijhouden van gewerkte uren veel gemakkelijker kan! Namelijk met Urensheet.
 

Urenregistratie systeem

Urensheet is een SaaS(Software as a Service)-urenregistratiesysteem dat altijd en overal veilig toegankelijk is vanaf elke locatie met internettoegang. Het draagt bij aan de verbetering van efficiëntie, het vergroot de nauwkeurigheid en vereenvoudigt administratieve taken voor huisartsenpraktijken die werken met mobiele werknemers, waarnemers, freelancers of projectmatige activiteiten.

Zeg onoverzichtelijke spreadsheets vaarwel en verwelkom een eenvoudig en gebruiksvriendelijk systeem. Uw collega’s zullen u dankbaar zijn!

Vrijblijvend meer informatie? We helpen u graag verder. Neem contact op via dit formulier, of bel 085 16 40 312

Top